Μήλος Θαλάσσια Σπορ

Milos - Θαλάσσια Σπορ

Windsurfing και kitesurfing μπορείτε να κάνετε στον κόλπο του Αδάμαντα και ειδικότερα στις παραλίες Παπικινού και Αχιβαδόλιμνη.

Οι υποβρύχιες σπηλιές, οι υποβρύχιες θερμές πηγές, τα ηφαιστειακά πετρώματα κάνουν τις καταδύσεις στο νησί συναρπαστικές. Αξίζει να βουτήξετε γύρω από τη βραχονησίδα Αρκούδες. Εξάρτηση και σκάφος θα νοικιάσετε από τις εταιρείες που ασχολούνται με τις καταδύσεις και παραδίδουν μαθήματα.

Ιδανικό είναι το νησί και για canoe-kayak. Ιδιωτική εταιρεία νοικιάζει εξοπλισμό. Θα απολαύσετε ιδιαίτερα τον περίπλου του Κλέφτικου.

Sea Kayak

Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε τον παραθαλάσσιο παράδεισο της Μήλου είναι το sea kayak. Ιδιωτική εταιρεία νοικιάζει εξοπλισμό. Θα απολαύσετε ιδιαίτερα τον περίπλου του Κλέφτικου. Οργανώνονται εκδρομές και πολυήμερες επισκέψεις με κατασκήνωση στις παραλίες τους μήνες Απρίλιο-Οκτώβριο.

Windsurfing-kitesurfing

Μπορείτε να κάνετε στον κόλπο του Αδάμαντα και ειδικότερα στις παραλίες Παπικινού και Αχιβαδόλιμνη.

Info

Η Λέσχη μοτοσυκλετιστών του νησιού οργανώνει διαδρομές στο δίκτυο των χωματοδρόμων της Μήλου. Λεπτομέρειες θα βρείτε στον ιστότοπο του Δήμου Μήλου www.milos.gr

Επιστροφη σε Μήλος